20 Сентября, 2021

Red Dot Award – це міжнародний конкурс дизайну продуктів, комунікацій і концептів. Це визнаний у всьому світі знак якості в області інновацій в дизайні. Перемога в Red Dot – це свідчення лідерства в області дизайну та інновацій, і відображення реальних інноваційних можливостей організації в області сталого дизайну.


Obelisk – пристрій для безпечного доступу до житлових комплексів, центрів і закритих територій. Obelisk виконаний як монолітна композиція, виглядає як п’єдестал, має інтегровану зовнішню систему інтеркома і використовує в роботі штучний інтелект. Саме поєднання технологій і оригінального зовнішнього вигляду допомогло Obelisk здобути перемогу в Red Dot «Design Concept 2021» .

Obelisk виготовляється з металу, а для декорування можливе використання інших матеріалів, наприклад, дерева, граніту або навіть трави. Використання різних матеріалів обробки можуть зробити його практично непомітним, або навпаки, сфокусувати на ньому увагу при використанні в сучасних приміщеннях або офісах.

Цей пристрій пам’ятає всіх жителів і постійних відвідувачів. Завдяки технології глибокого навчання, він розпізнає обличчя людини за лічені частки секунди і надасть вільний доступ на територію або в приміщення тим, кого воно знає. Obelisk має вбудовану систему голосового управління для більш зручної і безпечної взаємодії, безконтактну кнопку зв’язку з консьєржем і багато інших особливостей.

Обеліск – незамінний помічник для жителів, офісних працівників, власників нерухомості та охоронних компаній. Цей пристрій не тільки надає доступ до житла господарям або захищає їх від непрошених гостей. Важливо також те, як він це робить. Для цього є цілих сім способів. Аутентифікація можлива через код, карту доступу, через розпізнавання обличчя, додаток на смартфоні, Bluetooth, QR-код або через одноразове URL посилання. Для додаткової безпеки, він використовує мультифакторну аутентифікацію з гнучкими настройками. Наприклад, на підприємстві можна контролювати доступ за допомогою порівняння карти доступу та обличчя відвідувача. У житлових комплексах можна залишити тимчасовий код кур’єру і пізніше звіритися з його ID документом.

Нагороду Red Dot Best of the Best отримують лише найбільш інноваційні рішення в області ключових змін в продукті.

Ми пишаємося нашою черговою нагородою!

Дізнайтеся більше про Обеліск – https://bas-ip.com.ua/bas-ip-obelisk