06 Октября, 2020

BAS-IP Link — це програмне забезпечення для централізованого керування доступом та обладнанням BAS-IP у житлових комплексах та офісних центрах різної складності. Воно дозволяє гнучко керувати всім функціоналом домофонної системи із будь-якої точки світу.

Так, за допомогою ПЗ Link можна легко видавати гостьовий доступ відвідувачам на територію ЖК. Наприклад, чекаючи на доставку кур’єра, для нього може бути створений спеціальний доступ, обмежений за часом або кількістю проходів, яким він зможе зайти на територію комплексу, відкрити двері в під’їзд і перебуваючи вже біля дверей квартири, натиснути на кнопку панелі виклику і вручити замовлення.

Як це працює?

Житель комплексу (або керуючий об’єктом) заходить до особистого кабінету Link, і бачить там ті викликові панелі та двері, що ними керують, які доступні для даного користувача. Після вибору тих, куди потрібен доступ, можливий вибір типу гостьового ідентифікатора (зненерувати QR-код або спеціальне посилання), які мешканець комплексу відправляє гостю за допомогою email або месенджера. Коли гість приїжджає на місце, якщо у нього QR-код, він підносить смартфон з QR-кодом до камери панелі виклику для його розпізнавання та надання доступу. Якщо ж гостю надано посилання, тоді він відкриває посилання на своєму смартфоні та бачить кожну з панелей та кнопку «Відкрити» біля неї. Після натискання на кнопку двері відкриваються.

Система гостьового доступу дуже гнучко налаштовується. У ній можна легко налаштувати:
– кількість проходів;
– точки проходів;
– час, протягом якого ці правила працюють і багато іншого.